Χορηγία εξοπλισμού στο θερινό σχολείο της CIPA-Heritage Documentation που θα διεξαχθεί στην Ρόδο, από τις 19 έως τις 25 Μαΐου 2024 απο την METRICA

- Advertisement -

Η Metrica στηρίζει την Εκπαίδευση προσφέροντας σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες για τεκμηρίωση & ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την χορηγία της στο Θερινό Σχολείο της CIPA-Heritage Documentation που θα διεξαχθεί στην Ρόδο, από τις 19 έως τις 25 Μαΐου 2024 απο την METRICA

Ως εταιρεία που πρωτοστατεί στην προώθηση των σύγχρονων τεχνολογιών και στον τομέα της εκπαίδευσης, είναι στην ευχάριστη θέση να συμβάλλει στην επιτυχία του Θερινού Σχολείου που στοχεύει στην εκπαίδευση νέων επιστημόνων στην εφαρμογή σύγχρονων ψηφιακών τεχνολογιών στην τεκμηρίωση των Μνημείων και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. 

Με την παροχή μετρητικού εξοπλισμού γεωδαισίας & 3D Laser Scanner, λογισμικού & υπηρεσιών HxGN SmartNet, παρέχει τα πιο σύγχρονα εργαλεία για την εκπαίδευση των συμμετεχόντων.

Η στήριξή της στο ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό του ΕΜΠ αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής της για την εκπαίδευση νέων επιστημόνων στις τεχνολογίες του αύριο. 

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη διοργάνωση και σε όλους τους συμμετέχοντες!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://bit.ly/4ag4Pw9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ