Χρυσό Bραβείο Καινοτομίας για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Dronemaniacs

- Advertisement -

Η εταιρεία OVERDRONE εδώ και περίπου 2 χρόνια έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα το Dronemaniacs, ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα μοναδικό στο είδος του.

Τα εκπαιδευτήρια Φραγκή ήταν το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο που υιοθέτησε άμεσα το πρόγραμμα σε ετήσια βάση, με μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Για τις ανάγκες του Πανελλήνιου διαγωνισμού Education Leaders Awards και σε συνεργασία με την εταιρεία Overdrone, δημιούργησε το σενάριο “Χρήσεις των μη επανδρωμένων συστημάτων σε μία φυσική καταστροφή(σεισμό) σε αστικό περιβάλλον”. 

Τα παιδιά που συμμετείχαν έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό στην δημιουργία και την εκτέλεση του σεναρίου, κατακτώντας το  χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό, στην κατηγορία καινοτομία / ιδιωτικά σχολεία.

Το Dronemaniacs είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα , εστιασμένο στον χειρισμό αλλά και τον προγραμματισμό μη επανδρωμένων οχημάτων (drone), για τα παιδιά όλων των τάξεων της πρωτοβάθμιας αλλά και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Διατίθεται ως ολοκληρωμένη εφαρμογή στο ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό κέντρο (εκπαίδευση – εξοπλισμό – εκπαιδευτική ύλη και βοηθήματα – ετήσια υποστήριξη)  αλλά και μπορεί να παραμετροποιηθεί στις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την OVERDRONE μπείτε εδώ: https://www.overdrone.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ