Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα Fpv drone απο την Horizon Drone Acedemy (video)

- Advertisement -

Η σχολή Εκπαίδευσης Χειριστών Drone Ορίζοντας “Horizon” προσφέρει την εκπαίδευση στα FPV συστήματα, αναλύοντας βήμα-βήμα όλες τις πτυχές τους και τους κανόνες ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται, με σκοπό να μεταφέρει αυτή την εμπειρία σε κάθε χειριστή.

Τα FPV πολυκόπτερα, αν και υπάρχουν αρκετό καιρό στον κόσμο των drones, έχουν γίνει τελευταία τάση, τόσο για την ξεχωριστή πτητική εμπειρία που προσφέρουν, αλλά όσο και για τις μοναδικές λήψεις που μπορούν να καταγράψουν, οι οποίες προσφέρουν νέες κινηματογραφικές δυνατότητες χάρη στο ιδιόμορφο και άνευ ορίων τρόπο πτήσης τους.

Το ακρωνύμιο FPV (First Person View), με τις ειδικές μάσκες – γυαλιά (goggles) τοποθετεί τον χειριστή μέσα στο αεροσκάφος και τον ταξιδεύει με τους χειρισμούς του σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Οι ικανότητες πτήσης τους σε μοναδικές τοποθεσίες με απίστευτες ταχύτητες και ακραίες κλίσεις, που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν από συμβατικά εμπορικά drones, έχουν ανοίξει καινούριους ορίζοντες στους χρήστες τους, ενώ μεγάλες εταιρίες κατασκευής ήδη καταθέτουν τις προτάσεις τους και έχουν εισέλθει δυναμικά σε αυτόν τον τομέα με ολοκληρωμένες λύσεις.

Γίνε και εσύ χειριστής drone fpv και μάθε τα μυστικά του στην Horizon Drone Academy.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ: https://horizondas.com/el/fpv-drone-race/

Screenshot

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ