Πιλοτική ρομποτική εφαρμογή καθαρισμού στο Μετρό Συντάγματος

- Advertisement -

Η χρήση των ρομποτικών συστημάτων καθαρισμού συνάδει με τη στρατηγική βιωσιμότητας και ESG του Υπερταμείου, συμβάλλοντας στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού».

Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση με αφορμή τη ρομποτική εφαρμογή καθαρισμού που πραγματοποιήθηκε, πρόσφατα, στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα στο πλαίσιο συνεργασίας του Υπερταμείου, της ΣΤΑΣΥ και της Gerobo με cleaning cobots.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Gerobo, σε συντονισμό με τα στελέχη και εργαζομένους του Υπερταμείου και της ΣΤΑΣΥ, προχώρησε στην εφαρμογή του ρομποτικού καθαρισμού ενώ τονίζει ότι τα ρομπότ λειτουργούν σύμφωνα με τους αυστηρούς εσωτερικούς και διεθνείς κανόνες και με τις διαδικασίες του εθνικού παρόχου μέσων συγκοινωνίας. 

Υπενθυμίζεται ότι η Gerobo είναι μέλος του Elevate Greece και είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε στην Ελλάδα αυτόνομα ή συνεργατικά ρομπότ καθαρισμού και εξυπηρέτησης και εξυπηρετεί τους κλάδους βιομηχανίας,logistics, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, Horeca και εταιρικών υποδομών.

Οφέλη και αξία της ρομποτικής τεχνολογίας :

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση η χρήση των ρομποτικών καθαριστικών προσφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο για τους επιβάτες όσο και για το προσωπικό:

• Τα ρομπότ μπορούν να ολοκληρώσουν τον καθαρισμό όλου του σταθμού (7.400 τ.μ.) μέσα σε περίπου 3,5 ώρες, σε σύγκριση με τις 10 ώρες που απαιτούνται με τον παραδοσιακό τρόπο καθαρισμού.

• Τα ρομπότ διασφαλίζουν σταθερή και υψηλή ποιότητα καθαρισμού, μειώνοντας την ανάγκη για συχνές καθαριότητες.

• Υπολογίζεται ότι θα υπάρχει ετήσια εξοικονόμηση κόστους άνω των 22.000 ευρώ μόνο για τον σταθμό Σύνταγμα.

Περισσσότερες πληροφορίες για την Gerobo μπείτε εδώ: https://www.gerobo.eu/

Email: info@gerobo.eu

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ