Το DJI Neo κοστίζει μόλις €209 (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Η DJI ανακοίνωσε το νέο της drone, το οποίο παίρνει τον τίτλο του φθηνότερου drone της εταιρίας. Ο λόγος για το DJI Neo, το οποίο ζυγίζει μόλις 135 γραμμάρια και κοστίζει €209. Παρά το μικρό μέγεθός του μπορεί να αντέξει ανέμους κατηγορίας 4 (έως 18 χιλιόμετρα την ώρα).

Η 12MP κάμερά του καταγράφει 4K video στα 30fps ή 1080p στα 60fps με ηλεκτρονική σταθεροποίηση. Το gimbal είναι ενός άξονα με κίνηση 120 μοιρών πάνω και κάτω. Ο μισής ίντσας αισθητήρας με f/2.8 σημαίνει πως χρειάζεστε καλό φωτισμό.

Το drone διαθέτει αποσπώμενα προστατευτικά στους έλικες και η διάρκεια πτήσης του αγγίζει τα 18 λεπτά.

Το ενδιαφέρον είναι πως ενεργοποιείται με τη φωνητική εντολή “Hey fly” και μπορεί να απογειωθεί/προσγειωθεί στο χέρι σας. Για να το ρυθμίσετε θα χρειαστεί να κατεβάσετε την DJI Fly εφαρμογή στο κινητό σας, αλλά πέρα από αυτό, δε χρειάζεστε το κινητό σας για να το πετάξετε.

Αν θέλετε κάτι παραπάνω από φωνητικές εντολές και το drone απλά να σας ακολουθεί, αξίζει να σημειώσουμε πως μπορείτε να το χειριστείτε με το κινητό σε εμβέλεια WiFi, ενώ είναι συμβατό με το DJI RC-N3 χειριστήριο με εμβέλεια 10 χιλιομέτρων ή με τα DJI Goggles 3 και το RC χειριστήριο για χρήση FPV.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εξωτερικό μικρόφωνο ή το μικρόφωνο του κινητού σας. Η εφαρμογή της DJI θα ακυρώσει αυτόματα τον ήχο από το drone και θα έχετε ένα βίντεο με εικόνα από το drone και ήχο από το μικρόφωνό σας.

Πηγή: Unboxholics.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ