Το Next Big Thing στο Surveillance ακούει στο όνομα Drone DJI Matrice 300!

- Advertisement -

Η Απόλυτη πλατφόρμα εναέριας παρακολούθησης προσγειώθηκε στην Vector Security και ακούει στο όνομα DJI Matrice 300 RTK!

Το DJI Matrice 300 RTK είναι ένα Drone που φέρνει  νέα δεδομένα στις εργασίες του Security καθώς εντοπίζει απειλές με εύκολο τρόπο και μπορεί να δώσει ολοκληρωμένη εικόνα της εγκατάστασης άμεσα. Είναι το ιδανικό εργαλείο για οπτική επιθεώρηση εργασιών και εγκαταστάσεων καθώς συλλέγει με μεγάλη ακρίβεια δεδομένα. Συνδύασε το με τη κατάλληλη κάμερα Zenmuse και εξασφάλισε πρωτοφανείς δυνατότητες εναέριας απεικόνισης . Επέλεξε ανάμεσα στην κορυφαία Θερμοκάμερα H20T ή Lidar L1 και ολοκλήρωσε αποτελεσματικά διάφορες εργασίες όπως επιτήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων, επιθεώρηση δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας. Η χαρτογράφηση περνά σε άλλο επίπεδο καθώς αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση που σας δίνει δεδομένα 3D σε πραγματικό χρόνο καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, αποτυπώνοντας αποτελεσματικά τις λεπτομέρειες σύνθετων κατασκευών και παρέχοντας εξαιρετικά ακριβή μοντέλα.

Κατασκευασμένο για Ακραίες Συνθήκες!

Το Matrice 300 προσφέρει μετάδοση εικόνας έως και 8 χιλιόμετρα σε βίντεο υψηλής ανάλυσης 1080p! Λειτουργεί με δύο έξυπνες μπαταρίες ΤΒ60 οι οποίες προσφέρουν αυτονομία 55 λεπτών πτήσης χωρίς επιπλέον φορτίο ή κάμερες. Το Drone λειτουργεί με δύο μπαταρίες γιαυτό το λόγο είναι εφικτό να γίνεται αλλαγή στις μπαταρίες του ενώ το Drone είναι σε λειτουργία, πράγμα το οποίο βοηθά στο να διατηρείς τα δεδομένα της εργασίας σου.

Βελτιωμένη απόδοση πτήσης!

Live Καταγραφή Αποστολής & Έξυπνη Επιθεώρηση!

Καταγράψτε τις ενέργειες της αποστολής, όπως τη κίνηση του αεροσκάφους, το προσανατολισμό της κάμερας, τη λήψη φωτογραφιών και το επίπεδο ζουμ για να δημιουργήσετε δείγματα αρχείων αποστολής για μελλοντικές αυτοματοποιημένες επιθεωρήσεις.

Waypoints 2.0

Δημιουργήστε έως και 65.535 σημεία διαδρομής και ορίστε πολλαπλές ενέργειες για μια ή περισσότερες κάμερες, συμπεριλαμβανομένων και τρίτων κατασκευαστών, σε κάθε σημείο. Ο σχεδιασμός της διαδρομής πτήσης είναι επίσης βελτιστοποιημένος για να μεγιστοποιήσει την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα για τις αποστολές σας.

Λειτουργία Smart Track

Αναγνωρίστε και παρακολουθήστε κινούμενα θέματα όπως άτομα, οχήματα και βάρκες με τη λειτουργία Smart Track, όπου εφαρμόζεται αυτόματο ζουμ για σταθερή παρακολούθηση και προβολή. Η δυναμική θέση του θέματος αποκτάται συνεχώς και κοινοποιείται σε άλλο τηλεχειριστήριο ή στο DJI FlightHub

Πολλαπλά αισθητήρια πτήσης!

Για τη βελτίωση της ασφάλειας και της σταθερότητας του αεροσκάφους κατά τη πτήση, οι αισθητήρες διπλής όρασης και ToF εμφανίζονται και στις έξι πλευρές του αεροσκάφους, προσφέροντας μέγιστη εμβέλεια ανίχνευσης εμποδίων έως και 40 m, με επιλογές προσαρμογής της συμπεριφοράς ανίχνευσης του αεροσκάφους μέσω της εφαρμογής DJI Pilot App. Ακόμη και σε πολύπλοκα λειτουργικά περιβάλλοντα, αυτό το σύστημα ανίχνευσης και εντοπισμού θέσης 6 κατευθύνσεων συμβάλλει στη διατήρηση της ασφάλειας του αεροσκάφους και της αποστολής.

Το Drone που προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες!

Δες το Αόρατο με την Θερμική Κάμερα ZenmuseH20T!

Είναι η κορυφαία επιλογή θερμοκάμερας σε Drone και μπορεί να λειτουργεί κάτω από όλες τις συνθήκες. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή σε σχέση με τις υπόλοιπες κάμερες του εμπορίου είναι η λειτουργία Laserfinder η οποία δίνει την απόσταση του αντικειμένου που έχει μαρκάρει ο χρήστης στην οθόνη του χειριστηρίου από το Drone σε απόσταση από 3 έως 1200 μέτρα. Με τη  λειτουργία isotherm ο χρήστης μπορεί επίσης να ορίσει τη κλίμακα ανίχνευσης της θερμοκρασίας σε συγκεκριμένα πλαίσια για πιο στοχευμένη εργασία. Σκεφτείτε οτι μπορείτε να ορίσετε την θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος ώστε να πάρετε το μέγιστο αποτέλεσμα στις παρακολούθηση σας.

Το Drone DJI Matrice 300 RTK χρησιμοποιείται για:

  • Εναέρια Παρακολούθηση & Εφαρμογές Security
  • Εφαρμογές Πολιτικής Προστασίας & Σωμάτων Ασφαλείας
  • Χαρτογράφηση & Πολεοδομικό Σχεδιασμό
  • Αρχιτεκτονική, Μηχανική και Κατασκευαστικές Εργασίες
  • Καταπολέμηση Πυρκαγιών & Επιχειρήσεις Διάσωσης
  • Κατασκευαστικός Σχεδιασμός & Συντήρηση Δημόσιου Ηλεκτρικού Δικτύου
  • Επίβλεψη Διυλιστηρίου & Έλεγχος Δικτύου Αγωγών

Ένας αγρυπνος φύλακας για κάθε πεδίο εφαρμογής με χρήση Tethered Drone!

To Drone DJI Matrice 300 μπορεί να είναι μόνιμα απογειωμένο χωρίς διακοπές με την χρήση ενός επίγειου σταθμού Tethered Drone ο οποίος για να λειτουργήσει χρειάζεται παροχή ρεύματος και δεδομένων. Η συγκεκριμένη επιλογή παρέχει την δυνατότητα στο χρήστη να έχει μόνιμη παρουσία σε ένα σημείο και να έχει πλήρες εικόνα για το πεδίο εφαρμογής. Η μέθοδος περιπολίας και η επιτήρηση εγκαταστάσεων περνά σε άλλο επίπεδο.

Εσύ θα γίνεις Drone Security Expert; Μάθε πως καλώντας στο 210 4925473 και ενημερώσουμε για όλες τις δυνατότητες των Drone DJI Enterprise!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ