Φαντασμαγορικό show με 500 drones στα εγκαίνια της 88ης ΔΕΘ

- Advertisement -

Η ΔΕΘ φέτος θα φωτίσει τον ουρανό της Θεσσαλονίκης με το μεγαλύτερο drone light show που έχει γίνει στην Ελλάδα έως σήμερα! Σε ανάμνηση της ρίψης πυροτεχνημάτων που παραδοσιακά διοργανωνόταν στη ΔΕΘ, κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης κάτοικοι και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης τρία drone light shows, τα οποία σχεδιάζονται από μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στο σχεδιασμό τέτοιων θεαμάτων, την Grizzly Entertainment. 

Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, κάλεσε τον κόσμο το Σάββατο των εγκαινίων και τις δυο Κυριακές να στρέψει το βλέμμα στον ουρανό! Συνολικά 500 drone θα δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρισδιάστατο πρόγραμμα. Το show, με διαφορετικό σενάριο βέβαια έρχεται από το Los Angeles όπου παρουσιάστηκε για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου. 

Ο κ. Ποζρικίδης τόνισε στη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση του πλούσιου προγράμματος της ΔΕΘ “θα γιορτάσουμε όπως παλιά, με συγχρονο όμως τρόπο, χωρίς παρατραγουδα, χωρίς να τρομάζουν τα κατοικίδια και χωρίς να κινδυνεύσει το Σεΐχ Σου”. 

Τα τρία drone shows θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7/9, την Κυριακή 8/9 και τη Κυριακή 15/9 στις 21.00 με περίπου 500 drones και διάρκεια 15 λεπτών. Τις δυο Κυριακές το σόου θα απολαύσουν καλύτερα όσοι θα βρίσκονται εντός της ΔΕΘ μπροστά στο stage των συναυλιών καθώς θα ακουν παράλληλα και τη συνοδευτική μουσική. Το Σάββατο λόγω των εγκαινίων το σόου θα γίνει χωρίς μουσική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ