Φορητός πολυδεσμικός ηχοβολιστής Norbit iWBMS απο την METRICA

- Advertisement -

Ο πολυδεσμικός ηχοβολιστής iWBEΜS είναι ένα συμπαγές όργανο, υψηλής ακρίβειας. Είναι σχεδιασμένος για γρήγορη εγκατάσταση / απεγκατάσταση / βαθμονόμηση, προσφέροντας υψηλής απόδοσης αποτελέσματα XYZ. Παράλληλα το IMU βρίσκεται ενσωματωμένο στο σώμα του MBES προσφέροντας τις μεγαλύτερες δυνατές ακρίβειες και δυνατότητα εύκολης βαθμονόμησης. Ιδανική επιλογή για βαθυμετρικές έρευνες / καταγραφές καθώς μπορεί να εγκατασταθεί μόνιμα αλλά και προσωρινά με τις φορητές βάσεις που συνοδεύεται.

Απόλυτα φορητό σύστημα

Mπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σκάφος. Αποτύπωση / σάρωση του πυθμένα και κρηπιδότοιχων με 512 δέσμες ταυτόχρονα. Περιστροφή των 512 δεσμών σε οποιοδήποτε στόχο με γωνιακό εύρος 210°.

Μοναδική Ακρίβεια

Αποτύπωση του πυθμένα ακόμα και κάτω από σκάφη χωρίς την ανάγκη μετακίνησής τους. 3D αποτύπωση που επιτρέπει την αναγνώριση – διαστασιολόγηση οποιουδήποτε αντικειμένου ή υποβρύχιας κατασκευής.

Μέτρηση σε οποιεσδήποτε συνθήκες

Μέτρηση σε πολύ επιβαρυμένα ύδατα με μεγάλα επίπεδα θολότητας και περιορισμένης ορατότητας (η μέτρηση είναι ακουστική – όχι οπτική). Παρακολούθηση της ακριβής μέτρησης σε πραγματικό χρόνο.

Μέτρηση έως και 275m βάθος 

Συνεχής μέτρηση της ταχύτητας του ήχου για αντιστάθμιση της ακριβής μέτρησης. Ενσωμάτωση δεδομένων παλιρροιογράφου για αντιστάθμιση της παλίρροιας.

Φορητότητα & Ευελιξία

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλα και μικρά σκάφη που μεταφέρονται με τρέιλερ δίνοντας την δυνατότητα α) ταχύτερης επέμβασης και β) πολύ μικρότερου κόστους. 

Λογισμικό Norbit DCT

Χρησιμοποιείται με το λογισμικό NORBIT DCT που απλοποιεί τις τυπικές εργασίες έρευνας βαθυμετρίας. Γρήγορη εκτίμηση της κάλυψης & ποιότητας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

Γιατί ο Norbit iWBMS είναι η πρώτη σας επιλογή;

Η χρήση των πολυδεσμικών ηχοβολιστών Norbit μειώνει τον χρόνο παραμονής στο πεδίο κατά 70% ενώ παρέχει λεπτομερή 3D αποτύπωση του πυθμένα και των υποθαλάσσιων υποδομών.

Απόλυτη ελευθερία κινήσεων

Οι πολυδεσμικοί ηχοβολιστές του νορβηγικού οίκου Norbit αφήνουν πίσω τα παλαιότερα δύσχρηστα, πολύπλοκα, ενεργοβόρα συστήματα & λογισμικά & προτείνουν φορητές λύσεις (IHO) μικρού βάρους/όγκου (7kgr), με ενσωματωμένα αδρανειακά, μικρές ενεργειακές απαιτήσεις (60W), απλοποιημένα λογισμικά κατάλληλα για χρήση από κάθε επαγγελματία που ασχολείται με τη θαλάσσια έρευνα.

Απαραίτητοι σε πολλές εφαρμογές

Η χρήση τους καθίσταται αναγκαία σε κάθε είδους έρευνα θαλάσσιου πυθμένα. Είτε πρόκειται για κατασκευή τεχνικών έργων, για επιθέωρηση υποθαλάσσιων υποδομών, για χαρτογράφηση με στόχο την ολοκληρωμένη διαχείριση και προστασία τους, ή για καθαρά ερευνητικούς σκοπούς οι εφαρμογές αυτές απαιτούν γρήγορη και λεπτομερή βυθομετρική αποτύπωση του πυθμένα.

Υποστήριξη από έμπειρη ομάδα

Η έμπειρη ομάδα της Metrica γνωρίζει στο 100% τις λύσεις της Norbit και μπορεί να σας καθοδηγήσει στην επιλογή του κατάλληλου φορητού οργάνου Norbit. Μπορείτε να παρακολουθήσετε live demo σε πραγματικές συνθήκες, να λάβετε ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε εξοπλισμό & λογισμικά και να έχετε τεχνική υποστήριξη κάθε στιγμή που τη χρειάζεστε.

Για να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε με την ομάδα της Metrica!!

 Καλέστε την στο 2102815440

 Δείτε περισσσότερα για το σύστημα εδώ -> metrica.gr/hardware/norbit-multibeam

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ