Ο CEO της Altus Lsa Ζαχαρίας Σαρρής περιγράφει στο idrones.gr τις δυνατότητες των στρατιωτικών Drones!

- Advertisement -

Ο CEO της Altus Ζαχαρίας Σαρρής δίνει τα «φώτα» του στο idrones.gr σχετικά με το πώς τα UAV αλλάζουν όσα γνωρίζαμε για τον πόλεμο και τα πεδία της μάχης. Από το Ιράκ, μέχρι την Αρμενία και την Ουκρανία, φαίνεται ότι η επιρροή και η αποτελεσματικότητα των πολεμικών drones είναι τόσο μεγάλη, που μεταβάλλουν σε μεγάλο βαθμό το δόγμα της μάχης!

Η Altus έχει κατασκευάσει drones για στρατιωτικούς σκοπούς, κάποια εκ των οποίων ήδη αξιοποιούνται από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως μας αναφέρει ο Ζαχαρίας Σαρρής, τα στρατιωτικά UAV «προσφέρουν πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο στις μονάδες εδάφους και στα στρατηγεία, ενώ έχουν καταλυτική συμμετοχή πέρα από την ανάλυση πληροφοριών, αφού μεταφέρουν όπλα και χρησιμοποιούνται και τα ίδια ως όπλα».

Οι κατηγορίες των στρατιωτικών UAV είναι πολλές, από τα λίγα κιλά, έως τις τάξεις των εκατοντάδων κιλών με πολλές ώρες αυτονομίας, αλλά και τα πιο στρατηγικά ακόμα συστήματα, με αξιόλογο επίπεδο οπλισμού και αυτονομία που φτάνει σε ολόκληρα 24ωρα.

«Η Ελλάδα οφείλει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα, τακτικό και στρατηγικό. Τα drones πρέπει να αποτελούν πάγιο εξοπλισμό για το πεζικό αλλά και τις άλλες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων», επισημαίνει ο CEO της εταιρείας, ενώ μας επιδεικνύει το Atlas και τις δυνατότητες του να προσφέρει τα μέγιστα στον ελληνικό στρατό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ