Η εικονική έκθεση Drone Expo – Ισπανία 2021 είναι γεμάτη ευκαιρίες!

- Advertisement -

Η Drone Expo – Ισπανία 2021 έχει την αποστολή να συνδέσει, να εκπαιδεύσει και να καθιερώσει νέες επιχειρηματικές επαφές για την ενδυνάμωση της εμπορικής βιομηχανίας των drones στη μετά covid εποχή.

Με τη διαδραστική εικονική έκθεση, οι ιδιοκτήτες της βιομηχανίας UAV έχουν το πλεονέκτημα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις λύσεις που προτείνουν σε όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση σε όλο τον κόσμο.

Ποιος παρευρίσκεται; – Διευθυντές, Διευθύνοντες Σύμβουλοι, Αντιπρόεδροι, Μηχανικοί GIS & Survey και φυσικά Λάτρεις των Drone.

Από που; – Από όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, της Ασίας-Ειρηνικού, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

Από ποιον βιομηχανικό τομέα; – Κατασκευαστές UAV, Πάροχοι υπηρεσιών & λύσεων UAV, Αρχές αερολιμένων και θαλάσσιων λιμένων, Προγραμματιστές υποδομής, Αρχές οδικών και εθνικών οδών, Διευθυντές πετρελαίου και αγωγών, Μηχανικοί ηλεκτροφόρων γραμμών, Μηχανικοί σιδηροδρόμων και μετρό, Αρχές ασφάλειας και επιτήρησης, Αρχές διαχείρισης αποβλήτων, Υδρομηχανικοί μηχανικοί , Πολιτικοί Μηχανικοί, Πολεοδόμοι, Διαχείριση Αποθηκών, Οικόπεδα & Διαχείριση Ακινήτων.

Μην χάσετε τις τρεις ημέρες καθαρής γνώσης, λύσεων, προβληματισμών σχετικά με κανονισμούς, χρήσης εργαλείων και τεχνολογίας, χρήσης στρατηγικών, ανάλυσης δεδομένων και επιχειρηματικών ευκαιριών.

drone-expoooooooooo.gif

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ