Πώς να χρησιμοποιήσετε την επιστροφή στο σπίτι (RTH) του drone με ασφάλεια

- Advertisement -

Η επιστροφή στο σπίτι είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό ασφαλείας για τα drones της DJI, ωστόσο, μερικές φορές ο τρόπος λειτουργίας του είναι παρεξηγημένος, και δυστυχώς οδήγησε σε αποφευκτικές πτώσεις για ορισμένους πιλότους. Εδώ θα εξετάσουμε εις βάθος το πώς λειτουργεί. Είναι μία λειτουργία που αξίζει σοβαρά την προσοχή μας γιατί μια μέρα θα σώσει το drone και το πορτοφόλι από το σπάσιμο.

Υπάρχουν 3 τύποι Επιστροφής στο σπίτι Return to Home (RTH)

Low Battery RTH. Χαμηλή ένταση μπαταρίας Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, αυτό το RTH ενεργοποιείται όταν εξαντληθεί η μπαταρία Intelligent Flight μέχρι το σημείο που μπορεί να επηρεάσει την επιστροφή του αεροσκάφους. Όταν συμβεί αυτό, στην οθόνη σας και στην εφαρμογή DJI GO / 4 θα εμφανιστεί μια ανακοίνωση σε μορφή ερώτησης ότι το drone θα ξεκινήσει την επιστροφή στο σπίτι σε 10 δευτερόλεπτα.

Αν δεν κάνετε καμία ενέργεια ( Ok ή Cancel ) το drone θα αρχίσει αυτόματα να ανεβαίνει στο καθορισμένο ύψος RTH και θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής. Αν η ισχύς της μπαταρίας είναι πολύ χαμηλή ( Criticaly Low Battery ), τότε το drone θα προσγειωθεί αυτομάτως και αυτό δεν μπορεί να ακυρωθεί από τον πιλότο. Αυτός ο συναγερμός είναι αυτός που αποφεύγεται από τους πιλότους drone , όπως και οι πιλότοι των αεροπλάνων δεν θέλουν ποτέ να βλέπουν το λαμπάκι του καυσίμου να αναβοσβήνει.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ