Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για τα DJI Goggles

- Advertisement -

Τα DJI Goggles δημιουργούν έναν ολοκαίνουργιο τρόπο να δείτε τον κόσμο. Δίνει σε εσάς και τους τους φίλους σας μια θέα από ψηλά σαν καμία άλλη.

Μπορεί να έχετε πολλές ερωτήσεις, όπως ποια μοντέλα είναι συμβατά με τα googles, τι έξυπνες λειτουργίες έχει, τι το ιδιαίτερο έχει το σύστημα Ocusync, ή πόσο άνετα είναι όταν τα φοράτε. Σήμερα είναι η τυχερή σας μέρα γιατί έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Τα DJI Goggles έχουν σχεδιαστεί για μια εύκολη fpv πτήση, παρέχοντας άψογο έλεγχο και καθαρή εικόνα. Όλα τα καινούργια μοντέλα της DJI λειτουργούν άψογα με τα DJI Goggles. Λειτουργούν ασύρματα με το Mavic Pro και υποστηρίζουν όλα τα υπόλοιπα μοντέλα από το Phantom 3 Advanced μέχρι και το Inspire 2, με σύνδεση μέσω της θύρας HDMI. Επίσης, όταν συνδεθούν με USB, η λειτουργία head tracking που είναι διαθέσιμη μέσω του Ocusync, είναι διαθέσιμη σε όλα τα αεροσκάφη. Η ενσωματωμένη θύρα HDMI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείτε κάτι από μια εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση. ‘Η για να δείτε ταινίες και να παίξετεβιντεοπαιχνίδια. Αν χρειάζεστε ήχο, μπορείτε πολύ απλά να συνδέσετε στην θύρα για ακουστικά τα ακουστικά σας ή κάποιο εξωτερικό ηχείο για να παίξετε τον ήχο από κάποιο αρχείο βίντεο ή το HDMI. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη κάρτα μνήμη SD για να κατεβάζετε εικόνες και βίντεο από το αεροσκάφος.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ