Η Βραβευμένη Εθελοντική ομάδα ΔΙΑΣ του τμήματος Πολιτικής Προστασίας στην Αρχαία Ολυμπία πιστοποιήθηκε και στην χρήση ΣμηΕΑ

- Advertisement -

Η εθελοντική ομάδα Δίας του τμήματος πολιτικής προστασίας στην Αρχαία Ολυμπία διαθέτει 5 πυροσβεστικά οχήματα αμέσου επεμβάσεως χωρητικότητας από 500 έως 700 κιλών νερού,1 Unimog χωρητικότητας 3000 lit, πλήρως εξοπλισμένο,πολλαπλών ρόλων τόσο σε συμβάντα δασοπυρόσβεσης όσο και σε εκχιονισμούς δρόμων, καθώς και 1 Stayer 5 τόνων πλήρως εξοπλισμένο.

Διαθέτει ακόμα πιστοποιημένο διασώστη του Ε.Ε.Σ και από τον Απρίλιο του 2019 όλα τα μέλη της πιστοποιήθηκαν με την ιδιότητα του “Διασώστη επείγουσας προ νοσοκομειακής φροντίδας” και στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.

Πρόσφατα   τα μέλη της εκπαιδευτήκαν  σε θεωρητικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο στην χρήση ΣμηΕΑ από την Ακαδημία ΣμηΕΑ  Dronexprts.

Περισσότερα για την DRONEXPRTS μπείτε εδώ :https://dronexprts.gr/courses/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b11%ce%b13%ce%b12/

Δείτε εικόνες από την πτήση δοκιμής που πραγματοποιήθηκε με το ένα από τα δυο drone Parrot Disco 4G mode τα οποία έφτιαξε για λογαριασμό της η DRONEXPRTS :

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -
- Advertisement -

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ